Erotisch boek lezen immens populair

Erotische boeken lezen is immens populair. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Het genre erotiek staat met stip op de eerste plaats qua verkochte boeken en omzet ($ 1,44 miljard). Het op één na populairste genre is mysterie en misdaadromans, met een omzet van 728 miljoen dollar. Vrouwelijke auteurs melden zich steeds nadrukkelijker op het erotische schrijfpodium. “De immense populariteit van het lezen van een erotisch boek is makkelijk te verklaren”, licht auteur Grace Marbot toe. “Sinds een paar jaar is het taboe verdwenen om erotische boeken te lezen. Mensen durven er voor uit te komen dat ze graag erotische boeken of thrillers lezen. Sinds de lancering van mijn boek ‘De Duivelse kunst der Verleiding’ zie ik dat niet alleen vrouwen mijn boek lezen. Inmiddels zijn er al enkele honderden exemplaren van mijn boek verkocht en is het best opmerkelijk dat juist ook heel veel mannen mijn boek kopen. Het sentiment rondom erotische boeken verandert snel.” De Nederlandse auteur Grace Marbot debuteerde onlangs met haar erotische boek ‘De Duivelse kunst der Verleiding’.


Biechtstoel het domein van macht, hebzucht en sex
“Schrijven is al heel lang een van mijn grootste passies. Mijn lezers boeien met een spannend verhaal, dat is wat ik graag doe. Ik woon, werk en schrijf vanuit Berlijn. Een bijzondere omgeving die ieder moment inspireert en je zintuigen doet tintelen. Een perfecte habitat om spannende en sensuele teksten te schrijven.” In het boek ‘De Duivelse kunst der Verleiding’ neemt Marbot de lezer mee naar de wereld van macht en hebzucht. Pastoor Austermann is een man van woord en daad, de verbouwde biechtstoel is zijn domein. Met een duivelse strategie speelt hij met zijn gezaghebbende. De beeldschone Veronique wordt al snel zijn belangrijkste troef. Wie kan haar goddelijke lichaam weerstaan?Barsten in zijn machtsimperium poetst Austermann eenvoudig weg. Wie de liefde bedrijft met Veronique heeft geen schijn van kans. Wat is de volgende meesterzet van Austermann?

Marbot’s debuutthriller is voor volwassenen, waarin een vrouw de vrouwelijke sexualiteit beschrijft, door zowel de gedetailleerde sexuele handelingen te beschrijven als de daarbij behorende gevoelens te verwoorden. Het gaat er soms heet en wild aan toe, tot aan kinky groepsplezier in onder andere geheime binnentuinen waarin gelovige mannen zwichten voor paradijselijk vrouwelijk schoon.